Schilderwerk, behangen en beglazen

Van Koppen doet het allemaal

Schildersbedrijf Van Koppen werd in 1917 opgericht. Wij dragen een naam met zoveel geschiedenis dan ook met trots. Toch dekt die naam niet meer helemaal de lading. Dat Schilderbedrijf Van Koppen u helpt met schilderswerkzaamheden (binnen en buiten) moge duidelijk zijn. Maar wist u dat u Van Koppen ook in kunt schakelen als u uw woning wilt laten behangen of uw ruiten wilt laten vervangen?

Schildersbedrijf Van Koppen uit Ouddorp verzorgt schilderwerk, behangwerkzaamheden en beglazing in de provincies Zeeland en Zuid-Holland .

Schilderwerk

Heeft u zin uw woning eens flink op te knappen? Dan hoort daar misschien ook een nieuw kleurtje bij? De experts van Schildersbedrijf Van Koppen nemen uw muren, plafonds, deuren of kozijnen onder handen. In een mum van tijd ziet uw woning er weer fris en verzorgd uit.

Ook de buitenkant van uw huis laat u schilderen door Schildersbedrijf Van Koppen. Wij gebruiken professionele, duurzame verf. Zo kan uw muur, hek of kozijn er weer een tijdje tegenaan – wat voor weer het ook wordt.

Bent u op zoek naar een schilder?

Neem contact op

Behangwerkzaamheden

Behang aanbrengen op muren lijkt simpel, maar het is een precies karweitje. Het behang dient perfect op maat gesneden te zijn, de naden moeten mooi op elkaar aansluiten en er mogen geen luchtbellen onder het behang ontstaan. Bovendien bevinden zich aan de wanden niet zelden verwarmingsbuizen, lichtschakelaars of stopcontacten waar secuur omheen gewerkt dient te worden.

Wij raden mensen zonder ervaring dan ook af hun eigen woning te behangen. Wat vooraf een besparing lijkt, blijkt achteraf de duurdere oplossing. Wilt u zeker weten dat het goed, strak en professioneel gebeurt? Laat uw wanden behangen door de ervaren behangers van Schildersbedrijf Van Koppen.

Neem direct contact op voor een afspraak!

Naar het contactformulier

Beglazing

Is een van uw ruiten kapot? Of tocht het in uw woonkamer omdat uw kantelraam een ruit met enkelglas heeft? Ook voor beglazingswerkzaamheden belt u Schildersbedrijf Van Koppen. Maak een telefonische afspraak, dan komen we zo snel mogelijk bij u langs om het nieuwe glas te zetten. Binnen de kortste keren is het weer lekker warm bij u thuis.

Wilt u uw ruiten laten vervangen?

Bel 0187-681 236